ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΑΚΟΥΕΙ BEE RADIO

Επισημάνσεις: καλυτερα εστιατορια του Πηλιου, πινακάτες φαγητό, πηλιο φαγητο

Προσπαθείς να αποφύγεις “τουριστικά” εστιατόρια και ταβέρνες, αλλά θέλεις αυτό που θα βρεις να βρίσκεται σε εξέχουσα θέση με γραφική τοποθεσία  με απέραντη θέα, να μην έχει “τουριστικές” τιμές, να παρέχει σπιτική ποιότητα και παραδοσιακά φαγητά καθώς και άλλους διάφορους παρόμοιους συνδυασμούς που κάνουν κάνουν την αναζήτηση σχεδόν αδύνατη.

 

Τιμοκατάλογος σε τραπέζι σε βεράντα στο πήλιο

 

Εμείς είχαμε την τύχη με το μέρος μας και βρεθήκαμε σε ένα πάρα πολύ καλό εστιατόριο του πηλίου, στο εστιατόριο Πηλέας στις Πινακάτες, του Αποστόλη και της Ιουλίας, σε ένα φανταστικό ολοκαίνουργιο πέτρινο κτήριο, με μία από τις καλύτερες θέες προς τον Παγασητικό.

 

 

 

 

Οι Πινακάτες είναι ένα χωριό του πηλίου για “ψαγμένους”. Το νιώσαμε από την πρώτη στιγμή που  αντί για τον κλασσικό περιφερειακό του Πηλίου (Βόλος -> Καλά Νερά -> Μηλιές -> Τσαγγαράδα κλπ) πήραμε τον δρόμο που μέσω Αγ. Βλάσση και Αγ Γεωργίου Νηλείας σε οδηγεί στις Πινακάτες.

Το σπιτικό τους τσίπουρο και κρασί, για εμένα ήταν αρκετό ώστε να βάλω 5 αστέρια στοFacebook και στο Tripadvisor , αν και το ότι ακούνε beeradio.gr  ήταν επίσης αρκετό από μόνο του. Μπορώ να διαβεβαιώσω μάλιστα ότι οι κριτικές ολόκληρης της παρέας (η οποία είχε σχεδόν κάθε τύπο πελάτη που μπορεί να έχει ένα εστιατόριο), κυμάνθηκαν από θετικές έως διθυραμβικές.

Καλό χειμώνα στον Πηλέα στις Πινακάτες.